Franshill Bostad AB är ett fastighetsbolag med huvudkontor i Malmö grundat av Finja, ett av Sveriges största betongföretag. Fokus ligger på förvaltning av fastigheter på väl utvalda platser i Sverige och företaget äger, förvaltar och hyr ut såväl hyresrätter som kommersiella lokaler. Från och med nu förstärks samhörigheten ytterligare genom att Franshill förses med en ny logotyp med tillägget – en del av Finja, något båda parter ser mycket positivt på.

För närvarande har Franshill fastigheter fördelade längs med västkusten, från Kungsbacka i norr, via Halmstad, Malmö och Lund, till Trelleborg i söder. Den geografiska närheten innebär givetvis en rad fördelar, bland annat när det kommer till förvaltning och underhåll.

Nyförvärv i Halmstad
Idag har Franshill 600 lägenheter och siktar på ett långsiktigt ägande och ett kontinuerligt växande. Senaste tillskottet är en större fastighet i Halmstad bestående av cirka 150 lägenheter och ett tiotal lokaler.

Fastigheten uppfördes 1993 och här bor hyresgästerna både bekvämt och centralt. Lägenheterna håller en hög standard och är alla utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

– Det är en fantastisk fastighet som utgör ett helt kvarter i centrala Halmstad. Den är stor, modern och välskött med ett underbart vattennära läge och dessutom promenadavstånd till stadens absoluta centrum, säger Tobias Jonasson på Franshill.